Naturmedisinsentralen A/S – informasjonskapsler og personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Naturmedisinsentralen A/S bruker og beskytter informasjon som du gir Naturmedisinsentralen A/S når du bruker dette nettstedet.

Naturmedisinsentralen A/S er forpliktet til å sikre at ditt personvern er beskyttet. Ber vi deg om å gi visse opplysninger som du kan identifiseres ved bruk av dette nettstedet, så du kan være trygg på at det vil bare bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.
Naturmedisinsentralen A/S kan endre disse retningslinjene fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du er godtar eventuelle endringer.


Hva vi ber om

Vi kan be om følgende informasjon :
Navn og betalingsdetaljer
Kontaktinformasjon inkludert e-postadresse
Demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser
Annen informasjon som er relevant for kundeundersøkelser og/eller tilbud


Hva vi gjør med den informasjonen vi samler

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg en bedre service, og særlig av følgende grunner:
Å behandle din bestilling og få betaling
Intern journalføring
Å forbedre våre produkter og tjenester
Å sende ut reklame om nye produkter, spesialtilbud og annen informasjon som vi tror du kan finne interessant
Å kontakte deg for markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller mail
Å tilpasse nettsiden etter dine interesser


Sikkerhet

Vi er forpliktet til å påse at informasjonen er sikker. For å hindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi fått på plass passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn via internet.


Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Hvis du godtar dette, blir filen lagret og informasjonskapseln hjelper til å analysere webtrafikk, eller informerer deg når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler tillater webapplikasjoner å individuelt tilpasse seg deg. Web-applikasjonen kan skreddersys til dine behov og preferanser ved å samle og huske informasjon om deg.
Vi bruker trafikk-logg informasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som blir brukt. Dette hjelper oss å analysere data om nettside trafikk og forbedre våre nettsider for å tilpasse den etter kundenes behov. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyser og deretter fjernes dataene fra systemet.
Generelt hjelper informasjonskapsler oss å gi deg en bedre nettside ved å la oss til å overvåke hvilke sider du finner nyttige og hvilke du ikke finner nyttige. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller informasjon om deg, annet enn de dataene du velger å dele med oss.
Du kan velge å akseptere eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis velge at din nettleser avviser informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Å gjøre dette kan dessverre hindre deg fra å ta full nytte av nettstedet.
Dette Nettstedet bruker Google Analytics, en tjeneste for webanalyse levert av Google, Inc ("Google").
Google Analytics bruker "informasjonskapsler", som er tekstfiler plassert på din datamaskin for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne anvender seg av nettsidene. Informasjonen som informasjonskapselen lagrer om din bruk av nettstedet (inkludert din IP- adresse) blir overført til Google, og lagres så på servere i USA.
Google bruker denne informasjonen for å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter om aktiviteten på nettsidene for nettstedet, samt for å yte andre tjenester knyttet til aktiviteten på nettsidene og bruken av internet. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom loven krever det, eller dersom tredjeparter behandler informasjon på vegne av Google.
Google vil ikke sammenstille din IP- adresse med andre data som Google besitter.
Du kan avvise bruken av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene på nettleseren din, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette vil du kanskje ikke kunne bruke alle funksjonene på denne nettsiden.
Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til at Google behandler data om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.


Lenker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Men når du har brukt disse linkene til å forlate vår side, bør du være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet.
Derfor kan vi ikke være ansvarlig for beskyttelse og personvern av enhver informasjon som du gir når du besøker slike steder, og slike områder er ikke underlagt denne personvernerklæringen.
Du bør utvise forsiktighet og se på personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet.


Kontrollere innsamling av dine personlige opplysninger

Du kan velge å begrense innsamling eller bruk av personlige opplysninger på følgende måter:
Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettsiden, se etter boksen som du kan klikke for å indikere at du ikke vil at informasjonen skal brukes av noen for direkte markedsføring.
Hvis du tidligere har avtalt at vi kan bruke din personlige informasjon for direkte markedsføring, kan du ombestemme deg når som helst ved å skrive til oss.
Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut din personlige informasjon til noen tredjepart med mindre vi har din tillatelse eller er pålagt ved lov å gjøre det.
Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg reklame informasjon om tredjeparter som vi tror du kan finne interessant hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.
Du kan be om opplysninger av personlig informasjon som vi har om deg under the Data Protection Act 1998. En liten avgift blir da avkrevd. Hvis du ønsker en kopi av informasjonen holdes på deg kan du skrive til oss.
Hvis du mener at all informasjon vi holder på deg er uriktige eller ufullstendige, kan du skrive til eller sende epost til oss så snart som mulig. Vi vil umiddelbart rette informasjon som er funnet å være feil.