Hva er P2 ereksjonstilskudd?

P2 ereksjonstilskudd er et kosttilskudd utviklet og produsert av Naturmedisinsentralen i Norge.

P2 ereksjonstilskudd bedre potens erekstil dysfunksjon P2 ereksjonstilskudd bedre potens erekstil dysfunksjon

P2 ereksjonstilskudd er basert på den siste forskning omkring erektil dysfunksjon, ereksjons problemer og impotens.


P2 ereksjonstilskudd er ment å forbedre ereksjonen for menn i alle aldre, og virker i hovedsak ved å kunne øke kroppens nivå av nitrogenoksid (NO), men kan også øke både følsomhet og nivåer av mannlige kjønnshormoner.

Tilskuddet er basert på vår egen ekstrakt av Bukkehornsfrø, i kombinasjon med en essensiell, og en ikke-essensiell, aminosyre – i et blandingsforhold som er vist effektivt i forsøk på mennesker.

P2 ereksjonstilskudd nitrogenmonoksid

Nitrogenoksid eller nitrogenmonoksid (NO) er sammensatt av et nitrogen atom og et oksygen atom. Kroppen danner selv NO, og NO er vist å ha mange funksjoner i kroppen.

Les mer om NO og ereksjoner her

Alle ingrediensene i P2 ereksjonstilskudd har imponerende «rulleblad» når det gjelder mulige og påviste effekter, og vi har lagt ut noen lenker for dem som vil lese mer om disse.

Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø har blitt brukt lenge i mange medisinske forbindelser, og er tradisjonelt regnet for også å kunne stimulere libido og «styrke maskulinitet». Bukkehornsfrø inneholder en rekke forskjellige stoffer, blant annet Protodioscin.

Protodioscin er vist å kunne øke cellenes følsomhet for androgener (maskuline kjønnshormoner), å kunne stimulere frigjøring av NO i penis, samt å kunne øke nivåene av maskuline kjønnshormoner. En heldig kombinasjon.

Bukkehornsfrø er samtidig vist å ikke påvirke nivåene av prostata spesifikt antigen (PSA), noe som også må regnes som svært fordelaktig.

Bukkehornsfrø har ellers blant annet også vist positive effekter på blodsukker, og derved i forhold til diabetes.

Av annet så er alkaloidet trigonellin for eksempel vist å motvirke hypoglykemi, være kolesterolsenkende, være nevroprotektiv, virke som anti-migrene middel, være beroligende, virke som hukommelse-forbedrer, være antibakteriellt, antiviralt og vise anti-tumor aktivitet. For å nevne noe.

Bukkehornsfrø skal allikevel ikke brukes av gravide kvinner.

Bukkehornsfrø P2 ereksjonstilskudd

Bukkehornsfrø er frøene fra planten Bukkehornskløver (Trigonella foenum-graecum L.), som er en av de eldste kjente medisinplantene vi har. Både frø og blader fra planten brukes – og de er benyttet mot en rekke lidelser over hele verden.

Les mer om Bukkehornsfrø her:

WebMd logo WebMd logo
L arginin bilde

L-arginin omdannes av kroppen til NO, men stimulerer også kroppen til produksjon av flere andre substanser som foreksempel veksthormon og insulin.

Les mer om l-arginin her:

WebMd logo Examine logo

L-arginin

L-arginin er en av de essensielle aminosyrene som tilføres kroppen gjennom vanlig kosthold, men som også blir mye brukt som kosttilskudd av idrettsutøvere på grunn av den direkte effekten på kroppens NO produksjon.

Den effekten arginin har på kroppens NO produksjon gjør at arginin mest sannsynlig kan brukes som tilskudd for alle som ønsker høyere nivåer av NO i blodet.

Arginin gir en kortvarig, men rask økning av NO i blodet - og er i forbindelse med erektil dysfunksjon vist å antageligvis samvirke med protodioscin fra bukkehornsfrø.

Positive effekter knyttes til arginin også for eksempel i forbindelse med høyt blodtrykk, dårlig sirkulasjon og angina.

L-citrullin

denne teksten viser seksten pIxler$fontXhvor5vi må sette opP brekpoinTsx xX L-citrullin regnes ikke blant de essensiell aminosyrene, men produseres også i kroppen – og sammen med l-arginin og l-ornithin inngår l-citrullin i urinsyresyklusen. L-citrullin er vist å gi bedre ereksjoner i forbindelse med erektil dysfunksjon.

Også l-citrulin brukes av idrettsutøvere som prestasjonsfremmer

I leveren omdannes l-citrullin til l-arginin, og hvor tilskudd av l-arginin gir en kortvarig økning av plasma arginin, gir l-citrullin en mer varig økning av plasma arginin.

Det finnes få undersøkelser av hvilke positive effekter l-citrullin ellers har på kroppen, men l-citrullin synes å kunne senke blodtrykket hos barn etter en operasjon.

Citrulline

L-citrullin finnes blant annet i skallet fra vannmeloner, og benyttes av mange i forskjellige forbindelser. Det finnes allikevel lite bevis for effekter – utenom å være en kilde til arginin og å senke blodtrykket.

Les mer om Citrullin her: WebMd logo Examine logo

Vi har valgt å kombinere disse to aminosyrene i en effektiv og utprøvet blanding.

Forholdet mellom citrullin og arginin kan for eksempel også vise seg å være til hjelp for dem som lider av overvekt eller type 2-diabetes. Les mer om dette for eksempel her: www.klikk.no

Kan virkelig et kosttilskudd hjelpe meg i forbindelse med erektil dysfunksjon, ereksjonsproblemer eller impotens?

Vi kan bare anbefale deg å prøve. Det er lagt mye arbeid og forsking ned i utviklingen av P2 ereksjonstilskudd, og vi både håper og tror det vil gi deg den ønskede effekten.

P2 ereksjonstilskudd kan også med fordel brukes i forhold til flere andre problemer enn erektil dysfunksjon, ereksjons problemer eller potens problemer – og uansett hvordan P2 ereksjonstilskudd brukes, er det stor sannsynlighet for positive bivirkninger.